x


Welcome to the Sweet Collections family.

Start living the sweet life? Sign up for our newsletter now and you will be the first to know about our new collections. We will also surprise you regularly with exclusive offers and interesting discounts. Sign up today and receive a 10% discount on your next purchase!

  Durable Leather Pieces

  Samenwerken als basis voor succes

  Als gerenommeerd lederwaren producent weten wij al meer dan 70 jaar wat er in de wereld te koop is. Jaarlijks ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij zo’n tienduizenden lederen tassen en accessoires. Wij kennen de uitdagingen en weten wat trending is in het retaillandschap.

  Dankzij onze eigen productiefaciliteit en ons grote netwerk aan kwalitatieve toeleveranciers zijn wij in staat om snel en flexibel te leveren. Uiteraard duurzaam geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen en tegen een faire prijs.

  Geen opdracht is voor ons te gek. Wij weten wat er van een betrouwbare leverancier verwacht wordt. Eerlijkheid en transparantie is hierbij een groot goed. U kunt bij ons terecht voor regulier productiewerk maar ook voor het design, materiaal sourcing, sample productie, begeleiding van het complete productie proces en de totale logistieke afhandeling. Wij gaan graag een langdurige relatie aan omdat vooral dan het succes verzekerd is.

  Wij staan garant voor

  • ontzorging van idee tot levering
  • kwalitatieve designs en perfecte samples
  • hoge kwaliteitsstandaarden in materiaal en productie
  • logistieke perfectie van fabriek tot warehouse
  • slimme en voordelige fi nancieringsoplossingen
  • extra services zoals pre-packaging en labelling
  • korte lead times

  Heeft u een vraag? Of wilt u graag samenwerken met ons?

  De beste kwaliteit met korte lead times
  Trots op onze afkomst en prestaties

  Opgericht in

  1947

  Volnerf leer

  100%

  Verkooppunten

  378

  Contact
  T. +31 416 332 798
  E. sales@dramsterdam.nl

  Bezoekadres
  H.J. de Rooij Lederwaren
  Elzenweg 29, 5144 MB Waalwijk, Nederland

  H.J. de Rooij Lederwaren zet al jaren de toon in de ontwikkeling en productie tijdloze lederwaren. Stijlvolle tassen en verfijnde accessoires gemaakt van duurzaam volnerf leer en ontworpen met extra aandacht voor functionaliteit.  WIJ BEREKENEN GEEN VERZENDKOSTEN | 30 DAGEN RECHT OP RETOUR