x


Welkom bij de Sweet Collections familie.

Start living the sweet life? Meld je nú aan voor onze nieuwsbrief en je bent voortaan als eerst op de hoogte van onze nieuwe collecties. Ook verrassen we je regelmatig met exclusieve aanbiedingen en interessante kortingen. Schrijf je vandaag nog in en ontvang 10% korting bij je eerstvolgende aankoop!

  Een gepersonaliseerd visitekaartje

  Pregen | Drukken

  Onze leren hospitality collectie is niet alleen robuust en fraai vormgegeven maar ook volledig naar wens te personaliseren. Wij dragen graag bij aan een kwalitatieve uitstraling van jouw hotel, restaurant, café, cateringbedrijf of barista shop. Daarom

  zijn al onze producten te voorzien van je eigen naam of logo. Speciale wensen of ideeën? Deel ze met ons en we bespreken graag de mogelijkheden.
  Direct een offerte aanvragen

  Meerprijs voor bedrukking met naam of Logo

  Eenmalige cliche kosten per logo/naam tot 10x10cm € 90,00
  Instelkosten per opdracht € 45,00

  tot 25 stuks (vaste totaalprijs) € 56,00
  25 tot 50 stuks prijs per opdruk € 1,31
  50 tot 100 stuks prijs per opdruk € 0,99

  Voor logo’s met afmetingen groter dan 10×10 cm clichékosten op aanvraag

  Gepersonaliseerde producten zijn niet via onze shop te koop aangezien wij je graag persoonlijk adviseren voor het mooiste resultaat. Upload je logo (.pdf, .eps, .jpg of .png formaat) ter controle en wij nemen persoonlijk contact met je op voor een passende offerte.

  .pdf, .eps, .jpg of .png formaat

  Ontvang je gasten met een gepersonaliseerd visitekaartje

  Onze leren hospitality collectie is niet alleen robuust en fraai vormgegeven maar ook volledig naar wens te personaliseren. Al onze producten kun je voorzien van je eigen naam of logo. Wij dragen graag bij aan een kwalitatieve uitstraling van jouw hotel, restaurant, café, cateringbedrijf of barista shop. Speciale wensen of ideeën? Deel ze met ons en we bespreken graag de mogelijkheden.

  Bedrukking naam of Logo

  Eenmalige cliche kosten per logo/naam tot 10x10cm € 90,00
  Instelkosten per opdracht € 45,00

  tot 25 stuks Vaste totaalprijs € 56,00
  25 tot 50 stuks prijs per opdruk € 1,31
  50 tot 100 stuks prijs per opdruk € 0,99

  Voor logo’s met afmetingen groter dan 10×10 cm clichékosten op aanvraag

  Gepersonaliseerde producten zijn niet via onze shop te koop aangezien wij je graag persoonlijk adviseren voor het mooiste resultaat. Upload je logo ter controle en wij nemen persoonlijk contact met je op voor een passende offerte.

  Upload hier je logo (button)

  Contactformulier