x


Welkom bij de Sweet Collections familie.

Start living the sweet life? Meld je nú aan voor onze nieuwsbrief en je bent voortaan als eerst op de hoogte van onze nieuwe collecties. Ook verrassen we je regelmatig met exclusieve aanbiedingen en interessante kortingen. Schrijf je vandaag nog in en ontvang 10% korting bij je eerstvolgende aankoop!

  PROUD HERATIGE
  Founded in 1947
  Amsterdam

  Liefde voor leer

  Werken met leer zit ons in het bloed. Sweet Collections is een 100% dochter van het in 1947 opgerichte H.J. de Rooij lederwaren. Een trots Nederlands familiebedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een gerenommeerde lederwaren producent. Onze kwaliteitsproducten zijn robuust, functioneel en comfortabel. Ze worden maatschappelijk verantwoord geproduceerd en staan garant voor een perfecte uitstraling en lange levensduur.

  Klik hier voor onze collectie diabetes accessoires

  Trendy diabetes accessoires gemaakt van 100% volnerf leder

  Diabetes schoudertas groen
  Diabetes schoudertas

  Tampa collectie
  bestel

  Crossbody diabetes tasje geel
  Crossbody diabetes tasje

  Mint collectie
  bestel

  Diabetes schoudertasje leer
  Diabetes schoudertasje leer

  Icon collectie
  bestel

  Pompia collectie
  bestel

  Bij Sweet Collections streven we naar perfectie. Onze ontwerpers vertalen de wensen van diabetes patiënten naar functionele tassen en etui’s. Hierbij gebruiken wij alleen de beste materialen. Dat is waarom al onze tassen en accessoires gemaakt van 100% volnerf rundleer. Het mooiste en meest duurzame leer dat er is. Volnerf leer heeft een rijk uiterlijk en dichte vezelstructuur hierdoor voelt het warm en natuurlijk aan. Hoe meer je de tas gebruikt, hoe mooier hij wordt. Je zult er een leven lang plezier van hebben.