x


Welkom bij de Sweet Collections familie.

Start living the sweet life? Meld je nú aan voor onze nieuwsbrief en je bent voortaan als eerst op de hoogte van onze nieuwe collecties. Ook verrassen we je regelmatig met exclusieve aanbiedingen en interessante kortingen. Schrijf je vandaag nog in en ontvang 10% korting bij je eerstvolgende aankoop!

  Beter voor onze wereld

  HIGH-QUALITY CRAFTMENSHIP

  Wij doen er alles aan om onze aarde te beschermen. Wij geven net zoveel om het welzijn van onze pla- neet, als om welzijn van onze organisatie. Daarom houden wij het hele productieproces in eigen hand. Van de mensen wiens handen het leer looien tot de reststromen die uit de fabriek komen. Wij streven naar 100% duurzaamheid en gebruiken voornamelijk natuurlijke producten die goed zijn voor mens en milieu. We minimaliseren het gebruik schadelijke verpakkingsmaterialen en zorgen voor een gezond werkklimaat.

  De medewekers die onze tassen maken, verdienen een eerlijk loon, hebben een ziektekostenverzekering en sparen voor hun pensioen. Vrouwen en minderheden krijgen gelijke kansen op werk. Scholing wordt proactief aangeboden en kinderarbeid is uiteraard uitgesloten.

  Wij verbeteren de sociale prestaties van onszelf en onze toeleveranciers

  H.J. de Rooy lederwaren is lid van Amfori, de toonaangevende internationale beroepsorganisatie voor open en duurzame handel. Wij verbeteren de sociale prestaties van onze toeleveringsketen via amfori BSCI. Daarnaast werken wij alleen samen met toeleveranciers die ‘transparant’ werken en een duidelijke visie hebben op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Onze leveranciers zijn OEKO-TEX® gecertificeerd en REACH compliant, dit dat betekent al onze producten volledig vrij zijn van schadelijke chemicaliën en veilig zijn in het gebruik.

  Heeft u een vraag?

  Of wilt u meer weten over onze duurzaamheidsgedachte?
  Trots op onze afkomst en prestaties

  Opgericht in

  1947

  Volnerf leer

  100%

  Verkooppunten

  378